Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Huur een van onze populaire stormbanen in Groningen

Welkom bij Springkussenverhuur Groningen, dé plek waar plezier en avontuur samenkomen! In deze blog nemen we je mee op een reis langs drie van onze meest populaire stormbanen. Durf jij de uitdaging aan te gaan en jezelf onder te dompelen in een wereld vol springen, klimmen en glijden? Lees verder en ontdek de stormbanen die gegarandeerd voor ontzettend veel plezier zorgen.

1. Stormbaan Piratenrun: Durf jij aan boord te gaan?

De Stormbaan Piratenrun is een ware sensatie voor jong en oud. Met een indrukwekkende lengte van 17 meter daagt deze stormbaan je uit om je grenzen te verleggen. Betreed het schip en ga op zoek naar de verborgen schat terwijl je je een weg baant door allerlei obstakels. Spring over touwen, klim langs de mast en glijd naar de finish. Durf jij het avontuur aan?

2. Stormbaan Jungle: Spring als Tarzan door de wildernis

Stap in de jungle en ervaar de spanning van de Stormbaan Jungle. Met een lengte van maar liefst 19 meter is deze stormbaan een echte uitdaging voor avonturiers. Klim omhoog, ontwijk de obstakels en spring behendig tussen de palmbomen door. Voel je als Tarzan terwijl je de ultieme jungle-ervaring beleeft. Wie bereikt als eerste de finish en wordt de koning van de jungle?

3. Stormbaan Mega: Een gigantisch avontuur

Als je op zoek bent naar het ultieme stormbaanavontuur, dan is de Stormbaan Mega iets voor jou! Deze stormbaan is niet zomaar mega, maar ECHT mega, met een indrukwekkende lengte van 35 meter. De Stormbaan Mega is opgebouwd uit verschillende delen, waardoor je zelf kunt bepalen in welke volgorde je ze plaatst. Klim, spring, glijd en overwin elke uitdaging die op je pad komt. Deze stormbaan heeft werkelijk alles wat je nodig hebt voor een dag vol actie en plezier.

Bij Springkussenverhuur Groningen zijn we trots op onze diverse collectie stormbanen. Of je nu een stoere piraat wilt zijn, als Tarzan door de jungle wilt slingeren of een avontuurlijke uitdaging wilt aangaan op onze mega stormbaan, wij hebben het allemaal. Verleg je grenzen, overwin obstakels en beleef een onvergetelijke dag vol plezier. Huur vandaag nog een van onze populaire stormbanen en maak je klaar voor een avontuur dat je niet snel zult vergeten!

Klantenservice en voorwaarden

Overig

Contactgegevens

T. 06 22 233 212
E. info@springkussenverhuur-groningen.com
Friesestraatweg 185, Loods 2
9743 AB, Groningen
KvK: 87063816
BTW: NL 864192605B01