Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Een sportdag is een leuke manier om mensen van alle leeftijden te laten bewegen en plezier te laten hebben. Als je een sportdag wilt organiseren, is het belangrijk om een aantal leuke activiteiten te bedenken. In dit blog geven we je een overzicht van 5 activiteiten die onmisbaar zijn op een sportdag. Met deze 5 activiteiten kun je zeker een geslaagde sportdag organiseren. Vergeet niet om voldoende begeleiding aanwezig te hebben om alles een beetje in de gaten te houden.

VOETBAL

Voetbal is een populaire sport die op scholen vaak wordt gespeeld. Voetbal is een leuke activiteit om te doen tijdens een sportdag. Maak verschillende teams en ga de strijd aan. Maak met pionnen en voetbalveld en zorg voort twee goals. Je kan dit ook makkelijker maken door een opblaasbaar goal te huren.

TAFELTENNIS

Tafeltennis is een leuke activiteit voor mensen van alle leeftijden en kan dus ook worden gespeeld op een sportdag. Het is een snelle en spannende sport die, zowel individueel als in teams gespeeld kan worden. Zorg ervoor dat er voldoende tafeltennistafels zijn en genoeg paddles en ballen. Je kan er ook een spel van maken door rond de tafel te spelen met elkaar. Na iedere slag wisselt iedereen door, wanneer je het balletje niet raakt of uit slaat, verlaat je de groep en blijven er uiteindelijk twee personen over die de wedstrijd tegen elkaar aangaan.

SURVIVALRUN

Een sportdag is ervoor, zodat je gezellig met elkaar kunt sporten en bezig kunt zijn, maar het is ook een dag waarop je je conditie en uithoudingsvermogen kunt testen. Een survivalrun is een perfectie activiteit om dit te testen, je bent aan het rennen, klimmen en klauteren over en onder obstakels. Om met de hele school naar een survivalpark te gaan is nogal lastig, maar het huren van een stormbaan kan de oplossing zijn.

BUIKSCHUIFBAAN

Wanneer de sportdag plaats vind op een warme zomerdag is een buikschuifbaan de perfecte activiteit om je conditie te testen en verkoeling te zoeken. De buikschuifbaan maak je nat met water en sop, zodat je goed kunt glijden. Neem een flinke aanloop en kijk hoe ver jij kunt glijden.

ZAKLOPEN

In deze loopbroeken zit je met drie personen. Je zit dus met jouw team aan elkaar vast. Houdt een competitie tegen het andere team en kijk wie er het snelste over de finish is.

Klantenservice en voorwaarden

Overig

Contactgegevens

T. 06 22 233 212
E. info@springkussenverhuur-groningen.com
Friesestraatweg 185, Loods 2
9743 AB, Groningen
KvK: 87063816
BTW: NL 864192605B01