Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

De zon schijnt, het is heerlijk weer maar je kunt niet met het gezin erop uit. Jammer, maar niet getreurd want wij van Springkussenverhuur Groningen hebben een aantal leuke activiteiten voor je op een rijtje gezet, zodat je samen met gezin plezier kunt hebben!

 

KAMELEN RACE

Als je voor de kinderen iets leuks wilt bedenken in deze dagen, dan is een kamelen race huren  een leuke manier om hun energie kwijt te kunnen. Je plaatst een emmertje op hun rug met water daarin. Vervolgens moeten zij een zelfgemaakt parcours af legen in de tuin en proberen zoveel mogelijk water in hun emmertje te houden. Je kunt het ook spelen met ballen als je het met water nog iets te fris vindt. Een spel waar je dus alle kanten mee op kan en misschien ga je zelf ook nog de uitdaging aan met je partner of 1 van je kinderen en ben jij als kameel hun te snel af.

JENGA XL

Vinden je kinderen het leuk om Jenga te spelen? Dan hebben wij voor jullie een Jenga XL in huis. Het is een leuk spel dat je tussendoor kunt spelen in de tuin of binnen. Daarnaast is het niet alleen leuk om te spelen, het is ook een denk spelletje voor het hele gezin. Dus wil je tussen al dat werken en leren wat leuks tussendoor doen? Huur dan dit spel en kijk wie de Jenga winnaar wordt.

TAFELTENNIS TAFEL

Wil je liever iets met het hele gezin doen en hierbij in beweging zijn? Dan kan je ook een tafeltennis tafel huren. De tafel is makkelijk op te zetten en kan gespeeld worden met het hele gezin. Maak er een toernooi van 1 tegen 1 van of ga met ze alle rond de tafel pingpongen.

BROEK LOPEN

Vind je het leuk om als team te strijden? Huur dan het broek lopen. Ga met 3 personen in een broek en probeer als eerste de eindstreep te behalen. Je ontvangt 2 sets dus je kan met 6 personen tegelijk broek lopen.

Klantenservice en voorwaarden

Overig

Contactgegevens

T. 06 22 233 212
E. info@springkussenverhuur-groningen.com
Friesestraatweg 185, Loods 2
9743 AB, Groningen
KvK: 87063816
BTW: NL 864192605B01