Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Wij gaan ervan uit dat we in de loop van volgend jaar enig sinds weer wat feesten en evenementen mogen houden. Als die tijd, zijn wij er om jou te helpen bij het organiseren van een succesvol evenement. Zo verhuren wij diverse materialen die je kunt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het huren van luchtkussens. Deze zijn ideaal in te zetten voor zowel binnen als buiten evenementen mits je er de ruimte voor hebt natuurlijk. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan verder!

LEVEND TAFELVOETBAL

Vrijwel iedereen is bekend met tafelvoetbal. Je speelt het met vier personen, waarbij 2 personen aan de ene kant en de andere 2 personen aan de andere kant van de tafel staat. Je probeert zoveel mogelijk doelpunten bij de ander te scoren en degene met de meeste doelpunten wint. Maar wat dacht je van levend tafelvoetbal? Het doel is hetzelfde alleen de werking iets anders. In plaats van dat je tegenover elkaar staat aan de tafel, sta je als het ware in het veld. Je bent nu zelf de tafelvoetbal pop. Het is de bedoeling dat je aan een balk staat en die moet je vast blijven houden en zo heen en weer rennen om bij de bal te komen. Met wie ga jij de uitdaging aan? Dit luchtkussen heeft een formaat van 14 bij 8 meter. Bij interesse bekijk je hier het levend tafelvoetbal.

GLADIATOREN SPEL

Terug naar de oudheid? Huur dan het gladiatoren spel. Beide ga je op een verhoging staan en krijg je een toorts in je handen. Probeer elkaar van de verhoging af te slaan met de toorts. Het hebben van evenwicht is erg belangrijk bij het gladiatoren spel. Kijk wie er het langste op de verhoging kan blijven staan, en diegene is de winnaar!

BUNGEE RUN PIRAAT

Ideaal voor een buiten evenement is de bungee run piraat. Nee, je hoeft niet naar beneden te springen waar je vast zit aan een bungee touw. Wel zit je aan een bungee touw vast en moet je van een begin proberen zo ver mogelijk te komen. Het is de bedoeling dat zo snel mogelijk naar voren gaat rennen. Het bungee touw geeft weerstand en jij moet proberen die weerstand tegen te gaan. Degene die het verst is gekomen, wint. Houd er rekening mee dat wanneer het bungee touw te strak staat, je naar achteren getrokken wordt. Gelukkig val je dan niet op harde stenen, maar vangt het luchtkussen je op. Interesse? Bekijk hier de bungee run piraat.

Klantenservice en voorwaarden

Overig

Contactgegevens

T. 06 22 233 212
E. info@springkussenverhuur-groningen.com
Friesestraatweg 185, Loods 2
9743 AB, Groningen
KvK: 87063816
BTW: NL 864192605B01