Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Springkussen huren in  Haren – Springkussenverhuur Haren

Springkussenverhuur Groningen is gespecialiseerd in de verhuur van kwalitatief goede springkussens en accessoires in Haren. De volgende springkussens en producten zijn bij ons te huur:

 

Ons aanbod

Beste inwoners van Haren. Wij zijn Springkussenverhuur Groningen en wij staan tot jullie dienst als het gaat om onvergetelijke feesten en evenementen! Wij kunnen alles aanbieden om elk feest of evenement tot een spetterend succes te maken! We verhuren onder andere: springkussens, stormbanen, partytenten en nog veel meer! Neem snel een kijkje in ons assortiment. Heb je vragen? Contacteer dan de klantenservice van Springkussenverhuur Groningen. De medewerkers helpen je graag verder.

Aarzel niet langer en laat je onderdompelen in deze wervelende wereld van entertainment en genot! Kom snel een kijkje nemen bij onze fantastische springkussens, stoere stormbanen en ongekend toffe attracties! Laat de pret beginnen!

Springkussenverhuur Groningen verhuurt ook springkussens en stormbanen in: Aduard, Bedum, Eelde, Delfzijl Grijpskerk, Groningen, Haren, Harkstede, Hoogezand, Hoogkerk, Leek, Paterswolde, Peize, Roden, Sappemeer, Siddeburen, Slochteren, Ten Boer, Tolbert, Ulrum, Uithuizen, Veendam, Winschoten, Winsum, Zevenhuizen en Zuidhorn.

Bezorging & opzetservice

Scherpe prijzen

Hoge kwaliteit

Maatwerk mogelijk

Snelle service

Klantenservice en voorwaarden

Overig

Contactgegevens

T. 06 22 233 212
E. info@springkussenverhuur-groningen.com
Friesestraatweg 185, Loods 2
9743 AB, Groningen
KvK: 87063816
BTW: NL 864192605B01