Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Springkussen huren Delfzijl – Springkussenverhuur Delfzijl

Springkussenverhuur Groningen is gespecialiseerd in de verhuur van kwalitatief goede springkussens, speelkussens en stormbanen in Delfzijl. De volgende springkussens en producten zijn bij ons te huur:

 

Ons aanbod

Worden er in Delfzijl goede feesten en evenementen georganiseerd? Vanaf nu worden die zeker georganiseerd! Met de springkussens, stormbanen en speelkussen van Springkussenverhuur Groningen til je elk feest of evenement naar een nieuw level! Dat is nog niet alles. We verhuren ook partytenten in verschillende maten. Wij hebben alles onder één dak om jouw evenement compleet te maken inclusief een feestlocatie.

Aarzel niet langer en laat je onderdompelen in deze wervelende wereld van entertainment en genot! Kom snel een kijkje nemen bij onze fantastische springkussens, stoere stormbanen en ongekend toffe attracties! Laat de pret beginnen!

Springkussenverhuur Groningen verhuurt ook springkussens en stormbanen in: Aduard, Bedum, Eelde, Delfzijl Grijpskerk, Groningen, Haren, Harkstede, Hoogezand, Hoogkerk, Leek, Paterswolde, Peize, Roden, Sappemeer, Siddeburen, Slochteren, Ten Boer, Tolbert, Ulrum, Uithuizen, Veendam, Winschoten, Winsum, Zevenhuizen en Zuidhorn.

Bezorging & opzetservice

Scherpe prijzen

Hoge kwaliteit

Maatwerk mogelijk

Snelle service

Klantenservice en voorwaarden

Overig

Contactgegevens

T. 06 22 233 212
E. info@springkussenverhuur-groningen.com
Friesestraatweg 185, Loods 2
9743 AB, Groningen
KvK: 87063816
BTW: NL 864192605B01