Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Springkussen huren Eelde – Springkussenverhuur Eelde

Springkussenverhuur Groningen is gespecialiseerd in het verhuren van kwalitatief goede springkussens en andere feestproducten in Eelde. De volgende springkussens en accessoires zijn bij ons te huur:

 

Ons aanbod

Beste inwoners van Eelde, opgelet: wil je een waanzinnig feest organiseren? Dan bij je bij Springkussenverhuur Groningen op het juiste adres. Wij kunnen al onze producten leveren op de feestlocatie en we helpen met op en afbouw van de attracties! Het is eventueel ook mogelijk om begeleiding erbij te huren. Dit is aan te raden bij bijvoorbeeld een groot evenement. Meer informatie? Aarzel niet en neem contact met ons op!

Aarzel niet langer en laat je onderdompelen in deze wervelende wereld van entertainment en genot! Kom snel een kijkje nemen bij onze fantastische springkussens, stoere stormbanen en ongekend toffe attracties! Laat de pret beginnen!

Springkussenverhuur Groningen verhuurt ook springkussens en stormbanen in: Aduard, Bedum, Eelde, Delfzijl Grijpskerk, Groningen, Haren, Harkstede, Hoogezand, Hoogkerk, Leek, Paterswolde, Peize, Roden, Sappemeer, Siddeburen, Slochteren, Ten Boer, Tolbert, Ulrum, Uithuizen, Veendam, Winschoten, Winsum, Zevenhuizen en Zuidhorn.

Bezorging & opzetservice

Scherpe prijzen

Hoge kwaliteit

Maatwerk mogelijk

Snelle service

Klantenservice en voorwaarden

Overig

Contactgegevens

T. 06 22 233 212
E. info@springkussenverhuur-groningen.com
Friesestraatweg 185, Loods 2
9743 AB, Groningen
KvK: 87063816
BTW: NL 864192605B01