Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Springkussen huren Harkstede – Springkussenverhuur Harkstede

Springkussenverhuur Groningen is gespecialiseerd in de verhuur van kwalitatief goede springkussens en accessoires in Harkstede. De volgende springkussens, accessoires en producten zijn bij ons te huur:

 

Ons aanbod

Een klein aantal inwoners betekent niet dat de inwoners van Harkstede vergeten worden. In tegen deel zelfs! Een feest organiseren? Dat staat Springkussenverhuur Groningen voor je klaar. Een tuinfeestje of een groot buurtfeest? Wij houden van elk soort feestje! Heb je vragen of opmerkingen over één van onze producten? Aarzel niet en neem contact met ons op!

Aarzel niet langer en laat je onderdompelen in deze wervelende wereld van entertainment en genot! Kom snel een kijkje nemen bij onze fantastische springkussens, stoere stormbanen en ongekend toffe attracties! Laat de pret beginnen!

Springkussenverhuur Groningen verhuurt ook springkussens en stormbanen in: Aduard, Bedum, Eelde, Delfzijl Grijpskerk, Groningen, Haren, Harkstede, Hoogezand, Hoogkerk, Leek, Paterswolde, Peize, Roden, Sappemeer, Siddeburen, Slochteren, Ten Boer, Tolbert, Ulrum, Uithuizen, Veendam, Winschoten, Winsum, Zevenhuizen en Zuidhorn.

 

Bezorging & opzetservice

Scherpe prijzen

Hoge kwaliteit

Maatwerk mogelijk

Snelle service

Klantenservice en voorwaarden

Overig

Contactgegevens

T. 06 22 233 212
E. info@springkussenverhuur-groningen.com
Friesestraatweg 185, Loods 2
9743 AB, Groningen
KvK: 87063816
BTW: NL 864192605B01