Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Springkussen huren Hoogezand – Springkussenverhuur Hoogezand

Springkussenverhuur Groningen is gespecialiseerd in de verhuur van kwalitatief goede springkussens en accessoires in Hoogezand. De volgende springkussens en accessoires zijn bij ons te huur:

 

Ons aanbod

Woon je in Hoogezand en heb je een springkussen of speelkussen nodig? Dat is geen probleem, wij helpen je graag! Springkussenverhuur Groningen verhuurt leuke springkussens, uitdagende stormbanen en nog veel meer! Een kinderfeest, buurtfeest of een sportevenement? Wij van Springkussenverhuur Groningen kunnen alles tot op de laatste puntjes leveren. Zelfs voor partytenten en feestverlichting kun je bij ons terecht. Meer informatie? Neem dan contact op met onze klantenservice. De medewerkers van de klantenservice staan je graag te woord.

Aarzel niet langer en laat je onderdompelen in deze wervelende wereld van entertainment en genot! Kom snel een kijkje nemen bij onze fantastische springkussens, stoere stormbanen en ongekend toffe attracties! Laat de pret beginnen!

Springkussenverhuur Groningen verhuurt ook springkussens en stormbanen in: Aduard, Bedum, Eelde, Delfzijl Grijpskerk, Groningen, Haren, Harkstede, Hoogezand, Hoogkerk, Leek, Paterswolde, Peize, Roden, Sappemeer, Siddeburen, Slochteren, Ten Boer, Tolbert, Ulrum, Uithuizen, Veendam, Winschoten, Winsum, Zevenhuizen en Zuidhorn.

Bezorging & opzetservice

Scherpe prijzen

Hoge kwaliteit

Maatwerk mogelijk

Snelle service

Klantenservice en voorwaarden

Overig

Contactgegevens

T. 06 22 233 212
E. info@springkussenverhuur-groningen.com
Friesestraatweg 185, Loods 2
9743 AB, Groningen
KvK: 87063816
BTW: NL 864192605B01