Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Springkussen huren Paterswolde – Springkussenverhuur Paterswolde

Springkussenverhuur Groningen is gespecialiseerd in de verhuur van kwalitatief goede springkussens en accessoires in Paterswolde. De volgende springkussens en accessoires zijn bij ons te huur:

Ons aanbod

Beste bewoners van Paterswolde! Voor elk soort feestje of evenement kan je terecht bij Springkussenverhuur Groningen. Wij hebben alles in ons assortiment om elk feest compleet te maken. Gaat het nu om een kinderfeestje of een sportief evenement? Wij hebben voor elke feestgelegenheid geschikte producten in het assortiment. Neem contact met ons op. Wij helpen jullie onvergetelijke feesten en evenementen te organiseren. Tot snel!

Aarzel niet langer en laat je onderdompelen in deze wervelende wereld van entertainment en genot! Kom snel een kijkje nemen bij onze fantastische springkussens, stoere stormbanen en ongekend toffe attracties! Laat de pret beginnen!

Springkussenverhuur Groningen verhuurt ook springkussens en stormbanen in: Aduard, Bedum, Eelde, Delfzijl Grijpskerk, Groningen, Haren, Harkstede, Hoogezand, Hoogkerk, Leek, Paterswolde, Peize, Roden, Sappemeer, Siddeburen, Slochteren, Ten Boer, Tolbert, Ulrum, Uithuizen, Veendam, Winschoten, Winsum, Zevenhuizen en Zuidhorn.

Bezorging & opzetservice

Scherpe prijzen

Hoge kwaliteit

Maatwerk mogelijk

Snelle service

Klantenservice en voorwaarden

Overig

Contactgegevens

T. 06 22 233 212
E. info@springkussenverhuur-groningen.com
Friesestraatweg 185, Loods 2
9743 AB, Groningen
KvK: 87063816
BTW: NL 864192605B01