Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Springkussen huren Peize – Springkussenverhuur Peize

Springkussenverhuur Groningen is gespecialiseerd in het verhuren van kwalitatief goede springkussens en producten in Peize. De volgende springkussens en accessoires zijn bij ons te huur:

 

Ons aanbod

Ben je woonachtig in Peize en organiseer je binnenkort een groot evenement of een klein feestje in de achtertuin? Neem dan snel contact op met Springkussenverhuur Groningen. Bij ons kan je terecht voor verschillende leuke attracties zoals: springkussens, stormbanen, luchtkussens en nog veel meer! Voor elk feestje hebben wij iets geschikt in het assortiment. We helpen ook de attracties op en af te bouwen als dat gewenst. Neem voor meer informatie en de voorwaarden contact op met de klantenservice van Springkussenverhuur Groningen. De medewerkers van de klantenservice helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Aarzel niet langer en laat je onderdompelen in deze wervelende wereld van entertainment en genot! Kom snel een kijkje nemen bij onze fantastische springkussens, stoere stormbanen en ongekend toffe attracties! Laat de pret beginnen!

Springkussenverhuur Groningen verhuurt ook springkussens en stormbanen in: Aduard, Bedum, Eelde, Delfzijl Grijpskerk, Groningen, Haren, Harkstede, Hoogezand, Hoogkerk, Leek, Paterswolde, Peize, Roden, Sappemeer, Siddeburen, Slochteren, Ten Boer, Tolbert, Ulrum, Uithuizen, Veendam, Winschoten, Winsum, Zevenhuizen en Zuidhorn.

 

Bezorging & opzetservice

Scherpe prijzen

Hoge kwaliteit

Maatwerk mogelijk

Snelle service

Klantenservice en voorwaarden

Overig

Contactgegevens

T. 06 22 233 212
E. info@springkussenverhuur-groningen.com
Friesestraatweg 185, Loods 2
9743 AB, Groningen
KvK: 87063816
BTW: NL 864192605B01