Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Springkussen huren Roden – Springkussenverhuur Roden

Springkussenverhuur Groningen is gespecialiseerd in het verhuren van kwalitatief goede springkussens en accessoires in Roden. De volgende springkussens en accessoires zijn bij ons te huur:

 

Ons aanbod

Ben je woonachtig in Roden en wordt er binnenkort een feest of evenement georganiseerd? Goed nieuws! Wij verhuren onze springkussens, accessoires en andere en producten nu ook bij jullie in Roden! We hebben voor elk soort feestje een geschikt springkussen in huis. Een klein springkussen voor een kinderfeestje met verschillende thema’s. Een stormbaan voor bijvoorbeeld een sportevenement. Voor elke gelegenheid is er wat wils. We bieden ook een op en afbouw service aan en een bezorgservice tegen een vergoeding. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met de klantenservice van Springkussenverhuur Groningen. De medewerkers van de klantenservice helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Aarzel niet langer en laat je onderdompelen in deze wervelende wereld van entertainment en genot! Kom snel een kijkje nemen bij onze fantastische springkussens, stoere stormbanen en ongekend toffe attracties! Laat de pret beginnen!

Springkussenverhuur Groningen verhuurt ook springkussens en stormbanen in: Aduard, Bedum, Eelde, Delfzijl Grijpskerk, Groningen, Haren, Harkstede, Hoogezand, Hoogkerk, Leek, Paterswolde, Peize, Roden, Sappemeer, Siddeburen, Slochteren, Ten Boer, Tolbert, Ulrum, Uithuizen, Veendam, Winschoten, Winsum, Zevenhuizen en Zuidhorn.

Bezorging & opzetservice

Scherpe prijzen

Hoge kwaliteit

Maatwerk mogelijk

Snelle service

Klantenservice en voorwaarden

Overig

Contactgegevens

T. 06 22 233 212
E. info@springkussenverhuur-groningen.com
Friesestraatweg 185, Loods 2
9743 AB, Groningen
KvK: 87063816
BTW: NL 864192605B01