Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Springkussen huren Sappemeer – Springkussenverhuur Sappemeer

Springkussenverhuur Groningen is gespecialiseerd in het verhuren van kwalitatief goede springkussens, luchtkussens en accessoires in Sappemeer. De volgende springkussens en accessoires zijn bij ons te huur:

 

Ons aanbod

Sappemeer is een plaatsje in de grote provincie Groningen. Ook hier is Springkussenverhuur Groningen actief en verhuurt hier springkussens, luchtkussens, stormbanen en nog veel meer! Voor elk feestje of evenement ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben de schattigste springkussens voor kinderfeestje en de stoerste stormbanen voor de oudere kinderen! Voor elke leeftijd hebben wij een geschikte attractie in het assortiment. Wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met Springkussenverhuur Groningen. De klantenservice zal antwoord geven op al jouw vragen.

Aarzel niet langer en laat je onderdompelen in deze wervelende wereld van entertainment en genot! Kom snel een kijkje nemen bij onze fantastische springkussens, stoere stormbanen en ongekend toffe attracties! Laat de pret beginnen!

Springkussenverhuur Groningen verhuurt ook springkussens en stormbanen in: Aduard, Bedum, Eelde, Delfzijl Grijpskerk, Groningen, Haren, Harkstede, Hoogezand, Hoogkerk, Leek, Paterswolde, Peize, Roden, Sappemeer, Siddeburen, Slochteren, Ten Boer, Tolbert, Ulrum, Uithuizen, Veendam, Winschoten, Winsum, Zevenhuizen en Zuidhorn.

Bezorging & opzetservice

Scherpe prijzen

Hoge kwaliteit

Maatwerk mogelijk

Snelle service

Klantenservice en voorwaarden

Overig

Contactgegevens

T. 06 22 233 212
E. info@springkussenverhuur-groningen.com
Friesestraatweg 185, Loods 2
9743 AB, Groningen
KvK: 87063816
BTW: NL 864192605B01