Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Springkussen huren Siddeburen – Springkussenverhuur Siddenburen

Springkussenverhuur Groningen is gespecialiseerd in de verhuur van kwalitatief goede springkussens en accessoires in Siddeburen. De volgende springkussens en accessoires zijn bij ons te huur:

 

 

Ons aanbod

Springkussenverhuur Groningen slaat geen enkele plaats over! Zo leveren we ook al onze producten in het plaatsje Siddeburen. Wil je een feest organiseren? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Alle benodigdheden om een feest te organiseren vindt je bij ons in het assortiment. We verhuren onder andere; springkussens, luchtkussens, stormbanen en nog veel meer! Neem snel een kijkje in ons assortiment. Heb je vragen over één van onze producten? Neem dan contact op met de klantenservice van Springkussenverhuur Groningen. De medewerkers van de klantenservice helpen je graag bij het vinden van de juiste producten.

Aarzel niet langer en laat je onderdompelen in deze wervelende wereld van entertainment en genot! Kom snel een kijkje nemen bij onze fantastische springkussens, stoere stormbanen en ongekend toffe attracties! Laat de pret beginnen!

Springkussenverhuur Groningen verhuurt ook springkussens en stormbanen in: Aduard, Bedum, Eelde, Delfzijl Grijpskerk, Groningen, Haren, Harkstede, Hoogezand, Hoogkerk, Leek, Paterswolde, Peize, Roden, Sappemeer, Siddeburen, Slochteren, Ten Boer, Tolbert, Ulrum, Uithuizen, Veendam, Winschoten, Winsum, Zevenhuizen en Zuidhorn.

Bezorging & opzetservice

Scherpe prijzen

Hoge kwaliteit

Maatwerk mogelijk

Snelle service

Klantenservice en voorwaarden

Overig

Contactgegevens

T. 06 22 233 212
E. info@springkussenverhuur-groningen.com
Friesestraatweg 185, Loods 2
9743 AB, Groningen
KvK: 87063816
BTW: NL 864192605B01