Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Springkussen huren Slochteren – Springkussenverhuur Slochteren

Springkussenverhuur Groningen is gespecialiseerd in de verhuur van kwalitatief goede springkussens en accessoires in Slochteren. We hebben verschillende soorten springkussens, luchtkussens en stormbanen te huur. Hiervoor kun je terecht bij Springkussenverhuur Groningen.

Ons aanbod

Hallo feestelijke bewoners van Slochteren. Wij zijn jullie eigen officiële springkussenverhuur! Springkussenverhuur Groningen voorziet jullie van alle ingrediënten die je nodig hebt om een goed feestje te organiseren! Een kinderverjaardag, een communie of een sportevenement? Dat is geen enkel probleem voor ons! Moeite met kiezen van bijvoorbeeld een springkussen? Wij helpen jou bij het maken de beste keuze voor jou feest of evenement. Neem snel contact op met de klantenservice voor meer informatie.

Aarzel niet langer en laat je onderdompelen in deze wervelende wereld van entertainment en genot! Kom snel een kijkje nemen bij onze fantastische springkussens, stoere stormbanen en ongekend toffe attracties! Laat de pret beginnen!

Springkussenverhuur Groningen verhuurt ook springkussens en stormbanen in: Aduard, Bedum, Eelde, Delfzijl Grijpskerk, Groningen, Haren, Harkstede, Hoogezand, Hoogkerk, Leek, Paterswolde, Peize, Roden, Sappemeer, Siddeburen, Slochteren, Ten Boer, Tolbert, Ulrum, Uithuizen, Veendam, Winschoten, Winsum, Zevenhuizen en Zuidhorn.

 

Bezorging & opzetservice

Scherpe prijzen

Hoge kwaliteit

Maatwerk mogelijk

Snelle service

Klantenservice en voorwaarden

Overig

Contactgegevens

T. 06 22 233 212
E. info@springkussenverhuur-groningen.com
Friesestraatweg 185, Loods 2
9743 AB, Groningen
KvK: 87063816
BTW: NL 864192605B01