Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Springkussen huren Ten Boer – Springkussenverhuur Ten Boer

Springkussenverhuur Groningen is gespecialiseerd in het verhuren van kwalitatief goede springkussens en accessoires in Ten Boer. Je kunt bij ons terecht voor springkussens, luchtkussens, stormbanen en nog veel meer! Tot snel bij Springkussenverhuur Groningen

 

 

Ons aanbod

Goed nieuws! Ten Boer met zijn 7.331 inwoners valt ook onder de afzetmarkt van Springkussenverhuur Groningen! Dat betekent dat wij ook in Ten Boer de leukste springkussens, stormbanen en luchtkussens hebben voor elk soort feest. De springkussens en andere attracties hebben allemaal verschillende thema’s. Zo is er voor elk soort feest of evenement iets geschikt beschikbaar. Wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met Springkussenverhuur Groningen. De medewerkers van de klantenservice helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Aarzel niet langer en laat je onderdompelen in deze wervelende wereld van entertainment en genot! Kom snel een kijkje nemen bij onze fantastische springkussens, stoere stormbanen en ongekend toffe attracties! Laat de pret beginnen!

Springkussenverhuur Groningen verhuurt ook springkussens en stormbanen in: Aduard, Bedum, Eelde, Delfzijl Grijpskerk, Groningen, Haren, Harkstede, Hoogezand, Hoogkerk, Leek, Paterswolde, Peize, Roden, Sappemeer, Siddeburen, Slochteren, Ten Boer, Tolbert, Ulrum, Uithuizen, Veendam, Winschoten, Winsum, Zevenhuizen en Zuidhorn.

 

Bezorging & opzetservice

Scherpe prijzen

Hoge kwaliteit

Maatwerk mogelijk

Snelle service

Klantenservice en voorwaarden

Overig

Contactgegevens

T. 06 22 233 212
E. info@springkussenverhuur-groningen.com
Friesestraatweg 185, Loods 2
9743 AB, Groningen
KvK: 87063816
BTW: NL 864192605B01