Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Springkussen huren Tolbert – Springkussenverhuur Tolbert

Springkussenverhuur Groningen is gespecialiseerd in het verhuren van kwalitatief goede springkussens, luchtkussens en stormbanen in Tolbert. Wij verhuren onder andere de volgende producten en accessoires:

Ons aanbod

Tolbert ligt in de gemeente Leek en telt ongeveer 4.595 inwoners. Wij van Springkussenverhuur Groningen leveren ook in Leek. Is er iemand 50 geworden en wil je dit groots vieren? Neem dan een kijkje in ons assortiment. Voor elke soort evenement of feest hebben wij de geschikte producten en attracties in huis. Een partytent nodig? Ook dat kun je bij ons in het assortiment vinden. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Contacteer dan de klantenservice van Springkussenverhuur Groningen. De medewerkers van de klantenservice helpen je graag verder.

Aarzel niet langer en laat je onderdompelen in deze wervelende wereld van entertainment en genot! Kom snel een kijkje nemen bij onze fantastische springkussens, stoere stormbanen en ongekend toffe attracties! Laat de pret beginnen!

Springkussenverhuur Groningen verhuurt ook springkussens en stormbanen in: Aduard, Bedum, Eelde, Delfzijl Grijpskerk, Groningen, Haren, Harkstede, Hoogezand, Hoogkerk, Leek, Paterswolde, Peize, Roden, Sappemeer, Siddeburen, Slochteren, Ten Boer, Tolbert, Ulrum, Uithuizen, Veendam, Winschoten, Winsum, Zevenhuizen en Zuidhorn.

Bezorging & opzetservice

Scherpe prijzen

Hoge kwaliteit

Maatwerk mogelijk

Snelle service

Klantenservice en voorwaarden

Overig

Contactgegevens

T. 06 22 233 212
E. info@springkussenverhuur-groningen.com
Friesestraatweg 185, Loods 2
9743 AB, Groningen
KvK: 87063816
BTW: NL 864192605B01