Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Springkussen huren Uithuizen – Springkussenverhuur Uithuizen

Springkussenverhuur Groningen is gespecialiseerd in het verhuren van kwalitatief goede springkussens en accessoires in Uithuizen. Bij Springkussenverhuur Groningen vind je onder andere de volgende producten en accessoires in ons assortiment:

 

Ons aanbod

Springkussenverhuur Groningen heeft verschillende springkussens, luchtkussens en stormbanen in het assortiment. Een evenement of feest is natuurlijk niet af zonder een leuke attractie voor de kinderen en de volwassenen! Zelfs volwassenen vinden het nog leuk om eens lekker rond te springen in een springkussen of de obstakels te overwinnen in een stormbaan! Een spetterend feest organiseren? Kijk snel in ons assortiment! Voor vragen of opmerkingen over één van onze producten mag je contact opnemen met de klantenservice. De medewerkers van de klantenservice staan je graag te woord en helpen je bij het maken van de juiste keuze.

Aarzel niet langer en laat je onderdompelen in deze wervelende wereld van entertainment en genot! Kom snel een kijkje nemen bij onze fantastische springkussens, stoere stormbanen en ongekend toffe attracties! Laat de pret beginnen!

Springkussenverhuur Groningen verhuurt ook springkussens en stormbanen in: Aduard, Bedum, Eelde, Delfzijl Grijpskerk, Groningen, Haren, Harkstede, Hoogezand, Hoogkerk, Leek, Paterswolde, Peize, Roden, Sappemeer, Siddeburen, Slochteren, Ten Boer, Tolbert, Ulrum, Uithuizen, Veendam, Winschoten, Winsum, Zevenhuizen en Zuidhorn.

 

Bezorging & opzetservice

Scherpe prijzen

Hoge kwaliteit

Maatwerk mogelijk

Snelle service

Klantenservice en voorwaarden

Overig

Contactgegevens

T. 06 22 233 212
E. info@springkussenverhuur-groningen.com
Friesestraatweg 185, Loods 2
9743 AB, Groningen
KvK: 87063816
BTW: NL 864192605B01