Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Springkussen huren Ulrum – Springkussenverhuur Ulrum

Springkussenverhuur Groningen is gespecialiseerd in het verhuren van kwalitatief goede springkussens en accessoires in Ulrum. Je kunt bij ons terecht voor verschillende springkussens, luchtkussens en leuke stormbanen. Neem snel een kijkje in het assortiment van Springkussenverhuur Groningen.

Ons aanbod

Beste inwoners. Voor elk soort feest of evenement, van een kinderfeestje tot een communiefeest kun je terecht bij Springkussenverhuur Groningen. We hebben leuke springkussens in het assortiment die geschikt zijn voor alle leeftijden! We verhuren ook stormbanen die zijn bijvoorbeeld zeer geschikt voor een sportief evenement of een sportdag. Heb je vragen over één van onze producten of diensten? Neem dan contact op met de klantenservice van Springkussenverhuur Groningen. De medewerkers van de klantenservice helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Aarzel niet langer en laat je onderdompelen in deze wervelende wereld van entertainment en genot! Kom snel een kijkje nemen bij onze fantastische springkussens, stoere stormbanen en ongekend toffe attracties! Laat de pret beginnen!

Springkussenverhuur Groningen verhuurt ook springkussens en stormbanen in: Aduard, Bedum, Eelde, Delfzijl Grijpskerk, Groningen, Haren, Harkstede, Hoogezand, Hoogkerk, Leek, Paterswolde, Peize, Roden, Sappemeer, Siddeburen, Slochteren, Ten Boer, Tolbert, Ulrum, Uithuizen, Veendam, Winschoten, Winsum, Zevenhuizen en Zuidhorn.

 

Bezorging & opzetservice

Scherpe prijzen

Hoge kwaliteit

Maatwerk mogelijk

Snelle service

Klantenservice en voorwaarden

Overig

Contactgegevens

T. 06 22 233 212
E. info@springkussenverhuur-groningen.com
Friesestraatweg 185, Loods 2
9743 AB, Groningen
KvK: 87063816
BTW: NL 864192605B01