Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Springkussen huren Veendam – Springkussenverhuur Veendam

Springkussenverhuur Groningen is gespecialiseerd in het verhuren van kwalitatief goede springkussens en accessoires in Veendam. Je kunt bij ons terecht voor het huren van springkussens, stormbanen en verschillende attracties. Kijk snel in het assortiment van Springkussenverhuur Groningen.

Ons aanbod

Hallo feestelijke bewoners van Veendam. Wij zijn jullie eigen officiële springkussenverhuur! Springkussenverhuur Groningen voorziet jullie van alle ingrediënten voor elke feestelijke gelegenheid! Ideaal voor feesten en evenementen! Een verjaardag, kinderfeestje of communiefeest? Wij weten met elke gelegenheid raad! Neem snel een kijkje in ons assortiment voor alle producten. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met de klantenservice van Springkussenverhuur Groningen. De klantenservice helpt je graag verder en geeft antwoord op al jouw vragen!

Aarzel niet langer en laat je onderdompelen in deze wervelende wereld van entertainment en genot! Kom snel een kijkje nemen bij onze fantastische springkussens, stoere stormbanen en ongekend toffe attracties! Laat de pret beginnen!

Springkussenverhuur Groningen verhuurt ook springkussens en stormbanen in: Aduard, Bedum, Eelde, Delfzijl Grijpskerk, Groningen, Haren, Harkstede, Hoogezand, Hoogkerk, Leek, Paterswolde, Peize, Roden, Sappemeer, Siddeburen, Slochteren, Ten Boer, Tolbert, Ulrum, Uithuizen, Veendam, Winschoten, Winsum, Zevenhuizen en Zuidhorn.

 

Bezorging & opzetservice

Scherpe prijzen

Hoge kwaliteit

Maatwerk mogelijk

Snelle service

Klantenservice en voorwaarden

Overig

Contactgegevens

T. 06 22 233 212
E. info@springkussenverhuur-groningen.com
Friesestraatweg 185, Loods 2
9743 AB, Groningen
KvK: 87063816
BTW: NL 864192605B01